Tiende plek is voor SV Nootdorp teleurstellend

VOETBAL | SV Nootdorp had een betere start verwacht van de 1e klasse. De ploeg van trainer Dick Boereboom staat op een teleurstellende tiende plek met zes punten uit vijf wedstrijden. De laatste twee wedstrijden werden verloren van Honselersdijk (4-2) en XerxesDZB (0-2). De komende tegenstander is VELO uit Wateringen. Deze promovendus uit de 2e klasse staat op een twaalfde plek met vier punten na zes wedstrijden. De eerste wedstrijd wisten de Nootdorpers nog te winnen, uit bij Heinenoord 0-1, maar uit de vijf wedstrijden erna werd maar een punt behaald. Op sportpark VELO wordt er om half 3 ’s middags worden afgetrapt.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

DSVP lijkt de lijn omhoog gevonden te hebben. Nadat er in de eerste vier wedstrijden maar drie punten werden behaald, won DSVP de laatste twee wedstrijden. De ploeg uit Pijnacker staat op een zesde plek met negen punten uit zes wedstrijden. Volgens de trainer Dennis van den Steen moet het spel van zijn ploeg wel beter, als het team zaterdag wil winnen. De komende tegenstander, vv Naaldwijk, staat op een negende plaats met acht punten. Op sportpark De Hoge Bomen rolt de bal om half 3 ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Oliveo (za) kent een geweldige start onder de nieuwe trainer Wim Baggerman. Na zes wedstrijden staat zijn ploeg op een gedeelde eerste plaats met vijftien punten, samen met Victoria’04. Alleen hebben de mannen uit Vlaardingen een beter doelsaldo. De komende tegenstander van Oliveo is SVV uit Schiedam. Die staat op de een na laatste plek in de competitie met maar drie punten. Op sportpark Harga is de aftrap om half drie ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

Zondagcompetitie

Ook het zondagteam van Oliveo is ijzersterk aan het seizoen begonnen. Na vijf wedstrijden heeft de ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel elf punten behaald en staat daarom op een gedeelde derde plek, samen met RKDEO. De komende tegenstander is het Haagse Wilhelmus. Zij staan op de voorlaatste plaats met één punt. Wilhelmus heeft tot nu toe maar vier wedstrijden tot nu toe gespeeld. Het enige puntje werd behaald bij Concordia (1-1). Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om half 3 ’s middags.

RKDEO heeft de weg omhoog gevonden, want in de laatste drie wedstrijden werd steeds de volle buit gepakt. Trainer Wesley Epskamp ziet zijn ploeg daardoor stijgen op de ranglijst. RKDEO staat nu, op doelsaldo, op de vierde plek met evenveel punten als Oliveo (elf punten). Nu komt DOSR uit Roelofarendsveen op bezoek in Nootdorp. Zij staan op een elfde plaats met drie punten. Op sportpark Centrum wordt om 2 uur ’s middags afgetrapt.

Wippolder staat met tien punten op een keurige vijfde plaats. Tot nu toe werd er alleen van sv Hillegom verloren (3-1). Verder behaalde de ploeg van trainer Ronald Hes drie overwinningen en werd er één keer gelijk gespeeld. De komende tegenstander is HMSH uit Den Haag. Die staat op een tiende plaats met maar drie punten. De Haagse vereniging heeft nog maar vier wedstrijden gespeeld. De laatste werd vorige week met 1-3 gewonnen van Concordia. Op sportpark HMSH rolt de bal gaan rollen half 3 ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

Bekervoetbal

Van de week is ook de loting geweest voor de 2e bekerronde. De bekerwedstrijden worden gespeeld op 16 november. Alleen de wedstrijd van Nootdorp is op dinsdag 19 november, omdat op 16 november gevoetbald zal worden tegen SHO voor de competitie. Dit zijn de wedstrijden:

  • Nootdorp – DSO (19-11)
  • Smitshoek – DSVP (16-11)
  • RKDEO – Vitesse Delft (16-11)
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *