1e Knock Out ronde van de beker dit weekend

VOETBAL | Aankomend weekend worden er wedstrijden gespeeld om de beker voor de amateurverenigingen. Nu gaat het Knock Out systeem in werking. Dat betekent dus: een ploeg die verliest ligt direct  uit het bekertoernooi. Namens Pijnacker-Nootdorp doen DSVP, SV Nootdorp en Oliveo (zo) nog mee aan het toernooi.

DSVP is voor de eerste ronde gekoppeld aan vv Zuidland. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Groot-Nibbeland in Zuidland, in de buurt van Spijkenisse. Zuidland zit in de zaterdag 2e klasse D en staat in de competitie 10e met zeven punten. In de groepsfase van de beker is Zuidland tweede geworden met evenveel punten als de nummer één in de poule: zeven punten uit drie wedstrijden. DSVP was eerste geworden in de groep met negen uit drie. De wedstrijd begint zaterdag om half 3 ’s middags.

SV Nootdorp mag zaterdag uit spelen tegen SEP uit Delft. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark Tanthof Zuid en begint om 5 uur ’s middags. Nootdorp heeft het zwaar in de Hoofdklasse op dit moment, maar hoopt het beter te doen in de bekercompetitie. De ploeg uit Delft doet het goed in de competitie waarin ze zitten. SEP staat vierde met 11 punten. En in de groepsronde is SEP eerste geworden met zes punten uit twee.

Het zondagelftal van Oliveo speelt als enige van de drie thuis. Oliveo mag zaterdag spelen tegen Floreant uit Boskoop. De wedstrijd wordt gespeeld op De Groene Wijdte en start om vijf uur ’s middags. In de competitie waarin Floreant zit doen ze het wisselvallig en ze staan daardoor in de middenmoot op de zesde plek. In de groepsfase van de beker is de ploeg eerste geworden met de volle buit uit drie wedstrijden. Oliveo heeft het net gered door de laatste wedstrijd te winnen van Foreholte, die de directe concurrent was voor plek twee.

RKDEO en Oliveo (za) zijn uitgeschakeld voor de beker en hebben dit weekend geen officiële wedstrijd gepland staan. Volgende week spelen alle ploegen weer gewoon in competitieverband.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *