Aanmelden voor Belofteprijs 2018 kan nog tot 29 oktober

Welke lokale ondernemer in Pijnacker-Nootdorp gaat dit jaar strijken met de hoogste eer en wint de Ondernemersprijs 2018? En welke startende ondernemer krijgt tijdens de prijsuitreiking op 26 november de Belofteprijs 2018?

Het belooft ook dit jaar weer een mooie wedstrijd te worden. Een wedstrijd die elke twee jaar door de gemeente Pijnacker-Nootdorp, samen met de stichting Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp, de Ondernemersvereniging en het Ondernemersfonds en de Rabobank wordt georganiseerd.

Voor de Ondernemersprijs hebben zichzelf inmiddels rond de tien lokale bedrijven aangemeld of ze zijn door anderen genomineerd. Voor deze categorie is de inschrijving inmiddels gesloten. Wel kunnen er nog aanmeldingen worden gedaan voor de Belofteprijs 2018. Nog tot 29 oktober kunnen startende ondernemers, die nog niet langer dan drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zich aanmelden. Ook bij deze categorie is het mogelijk dat anderen de starters als kandidaat aanmelden.

De jury, onder leiding van wethouder Ilona Jense, let speciaal dit jaar op drie aspecten: de ondernemer moet duurzaam ondernemen, het bedrijf moet sociale toegevoegde waarde hebben en er moet sprake zijn van creatief en innovatief ondernemerschap.

Pitches

Zodra de aanmeldingstermijn voor beide categorie├źn gesloten is, krijgen de aangemelde kandidaten de kans om zich goed voor te bereiden op de presentatie, die ze op 2 november moeten geven voor de jury. Ze krijgen daarom een zogenaamde pitchtraining van organisatiedeskundige Hanneke Bor. 

De jury kiest voor beide categorie├źn drie kandidaten die genomineerd worden voor de Ondernemersprijs en de Belofteprijs. Op kosten van de gemeente krijgen deze genomineerden de kans om een promotiefilmpje te maken. Voor de Belofteprijs is er ook nog een publieksstemming.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *