Actie voor DSVP in nieuwe programma Clubliefde

DVSP wil ook graag de zolder in gebruik kunnen nemen.

Jochem van Gelder presenteert vanaf maart 2019 het nieuwe tv-programma ”Clubliefde”. Het programma gaat op zoek naar jongens en meiden vanaf 13 jaar en ouder die hun amateurclub willen helpen op tv. In ”Clubliefde” willen ze er graag achter komen wat de club voor jou betekent en wat er hoognodig gerepareerd of geregeld moet worden.

In de toekomst krijgt DSVP een nieuwe kantine. Maar voor de zolder die boven de kantine zit, is er geen geld meer. Voor de club is dat jammer, want de zolder is een prima plek voor teams om de wedstrijdbespreking te houden en het is daar rustig. Maar in die ruimte zijn er geen ramen waardoor er geen daglicht is in die ruimte, en met het dak is er geen isolatie waardoor het koud is in de winter en daar worden de trainers en spelers niet blij van. Ook kan de vloerbedekking vervangen worden omdat die helemaal versleten is, en het meubilair is ook aan vervanging toe.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je graag DSVP helpen om ook de zolder boven de kantine te vervangen. Je kan je opgeven via deze link. Op deze manier help je DSVP om het voor elkaar te krijgen om ook de zolder op te knappen.

Als je meer informatie wilt of als je jezelf al hebt opgegeven kun je dat doorgeven aan de mensen van DSVP. Dat kan via dit e-mailadres. 

Logo van het nieuwe programma van Jochem van Gelder

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *