Afscheid van de gemeenteraad

Burgemeester Ravestein had voor elk scheidend raadslid een vriendelijk afscheidswoord.

Dertien leden van de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp namen woensdagmiddag in de laatste vergadering van deze periode afscheid. Zij zijn tijdens de verkiezingen van vorige week niet herkozen of hadden eerder zelf al aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een plek in de gemeenteraad. Voor alle dertien had burgemeester Ravestein een vriendelijk woord, een handdruk en een kadootje.

De raadsleden die niet meer terugkeren zijn in alfabetische volgorde: Sonja Baljeu (CDA),  Kees van den Berg (CDA), Wineke ’t Hart (GroenLinks), Patrick van der Hoeven (D66), Kees Jongh (Gemeentebelangen), Amarins Komduur (Partij van de Arbeid), Lex Kroese (D66), Vivian Noordzij (Gemeentebelangen), Richard van Oevelen (Gemeentebelangen), Bianca van Petegem (Gemeentebelangen), John Thuring (Gemeentebelangen), Rob van der Welle (CU-SGP) en Harry Wever (D66).

Donderdagavond wordt de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Dan zullen dus ook dertien nieuwe raadsleden de verklaring en belofte of de eed afleggen waarin ze onder meer verklaren dat ze alle plichten als raadslid naar eer en geweten zullen vervullen.

Lex Kroese (D66) krijgt een afscheidskado van de burgemeester.

Ook voor John Thuring was er een handdruk en een kadootje.

Vivian Noordzij neemt haar naambordje mee naar huis. Die komt daar op haar bureau te staan, verzekerde ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *