Bazaar Veenhage voor nieuwe rolstoelbus

Bazaarcommissie is er klaar voor. Van links naar rechts Jessica Smit, Hedwig van Glasbeek, Tessa Dukker, Ria van Zon, Bartha Hanemaaier, Lida Zuiderwijk, Jan-Eric Lübbers en Sephora Teka.

Woonzorgcentrum Veenhage in Nootdorp houdt zaterdag 27 oktober van 10 tot 16 uur een grote bazaar. Er is op de jaarlijkse, altijd drukbezochte en gezellige bazaar weer veel te koop en te doen. Er zijn heerlijke hapjes, broodjes, koffie, thee, drank, snoep en lekkernijen.

Natuurlijk doet u ook mee aan de loterij en het Rad van Fortuin. De prijzen zijn dankzij donaties van de lokale winkeliers, restaurants en de Vrienden van Veenhage extra groot en zeer de moeite waard! De netto opbrengst is ten bate van de aanschaf van een rolstoelbus.

Namens de Bazaarcommissie vertellen Ria van Zon en Jan-Eric Lübbers over de Bazaar, waar al heel wat energie ingestoken is om de dag op rolletjes te laten verlopen: “Er zijn allerlei leuke kraampjes met cadeauartikelen. Ook is er een uitgebreide tweedehandsmarkt met onder andere brocante, (licht) antiek, speelgoed, huishoudelijke artikelen, spelen en speelgoed en er worden er weer bloemstukjes en groenten verkocht. Leuk is het ritje met paard en wagen dat kan worden gereden. De gehele opbrengst van de bazaar is voor de rolstoelbus, waar we al een tijd voor aan het sparen zijn.”

Loterij en Rad van Fortuin

Jan-Eric: “Ook dit jaar is er weer een loterij met leuke prijzen, zoals een zeer goed gevulde boodschappentas. En natuurlijk draaien we de hele dag aan het Rad van Fortuin. Dat is de moeite waard. Onze plaatselijke ondernemers hebben opnieuw veel prijzen beschikbaar gesteld. De Vrienden van Veenhage hebben een grote, extra donatie gegeven zodat er een tiental extra rondes zijn met grote prijzen.”

Tot slot vertelt Ria van Zon, die uiteraard weer met haar bekende tweedehands artikelenkraam aanwezig zal zijn, nog over de ‘hapjes en drankjes’: “We denken echt aan de inwendige mens: koffie, thee, drank met wat lekkers en niet te vergeten de ovenverse gevulde koeken. Verder broodjes met ter plekke klaargemaakte hamburger en saté. Allemaal even lekker. Even relaxen en dan weer verder de bazaar bekijken. We rekenen weer op veel mensen en hopen op een flink bedrag voor de rolstoelbus voor onze bewoners. ” 

Ron Labordus

 

Foto: De 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *