Berken- en Bomenbuurt bijna klaar

Deze week wordt gewerkt aan de herinrichting van de Acacialaan.

Jaren is er gewerkt aan de rioolwerkzaamheden en de ophogingen in de Berken- en Bomenbuurt in Pijnacker-Noord. De bewoners van de wijk hebben heel wat moeten afzien door opgebroken straten, omleidingsroutes, parkeerproblemen en soms scheppen zand in huis. Een aannemer ging failliet, er traden vertragingen op, kortom: behoorlijk wat tegenslag. Maar het zit er nu bijna op.

Al het rioolwerk in de woonstraten is inmiddels klaar. Wat nu nog rest is het opnieuw inrichten en bestraten van de hoofdwegen in de buurt. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt, zoals deze week in de Acacialaan, althans voor zover de regen dat toelaat. Vanaf komende week wordt de Goudenregensingel tussen Noordweg en Acacialaan opnieuw ingericht.

Als afsluiting van het hele karwei worden in april en mei het laatste deel van de Meidoornlaan en de Groen van Prinstererlaan opnieuw ingericht. Nog voor de zomer zijn dan alle werkzaamheden afgerond. De aannemer levert dan ook de opslagdepots aan de Meidoornlaan weer schoon op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *