Betere afspraken over straatverlichting

De laatste maanden zijn er veel problemen met defecte straatverlichting.

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft nieuwe afspraken gemaakt met het bedrijf CityTec, dat het onderhoud doet voor de openbare straatverlichting en dat ook in actie moet komen bij storingen. In de afgelopen tijd zijn er vrij veel klachten binnengekomen over straatlantaarns die het niet doen. Zeker in de donkere dagen is het belangrijk dat daar snel op wordt gereageerd.

De gemeente laat op haar website weten dat in de komende maanden samen met CityTec hard wordt gewerkt aan het verbeteren van de samenwerking. 

Brandt een straatlantaarn niet, dan kan dit online worden doorgegeven via het Meldpunt Leefomgeving. Tijdens werkdagen en kantooruren kan zo’n klacht ook telefonisch worden gemeld via tel. 14 015.

Pijnacker-Nootdorp is niet de enige gemeente waar de samenwerking met het onderhoudsbedrijf niet zo soepel verloopt. In de regio zijn er veel klachten geweest over de openbare straatverlichting in Rijswijk. Ook daar was CityTec niet in staat om het probleem na klachten van burgers snel te verhelpen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *