Bibliotheek iets verder open

Ook het Taalpunt van Bibliotheek Oostland gaat weer open, maar zo dicht op elkaar als vroeger gaat niet meer.

Lezers die gebruik maken van de Nootdorpse vestiging van Bibliotheek Oostland, in CulturA & Zo, kunnen vanaf 2 juni elke dag van negen tot half vijf terecht om boeken te lenen of terug te brengen. Bij het filiaal in Pijnacker is dat voorlopig alleen nog op maandag, woensdag en vrijdag.

Dat bezoekers in Nootdorp vaker terecht kunnen, komt omdat het cultuurcafé Ont-Moeten van Jules en Jessica vanaf 2 juni met alle bekende beperkingen open is. Bibliotheekbezoekers kunnen hierdoor via selfservice hun boeken elke dag in- en uitchecken.

Onveranderd blijft dat er een maximum aantal bezoekers tot de vestigingen wordt toegelaten. Ook zijn er looproutes en hygiènemaatregelen van kracht.

Taalpunt

Het Taalpunt in de vestigingen van Bibliotheek Oostland gaat ook weer open, al zijn ook hier beperkingen zoals de 1,5 meter afstand. In Pijnacker is het Taalpunt op vrijdag van 10 tot 11 uur, in Nootdorp op woensdag van 12 tot 13 uur. Wie mee wil doen moet van tevoren mailen via dit adres of bellen met 06 456 845 90.

Vanaf 15 juni gaat ook de filmprogrammering in de theaterzaal van CulturA & Zo weer beginnen, met maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd. De eerste film, om de zomer goed te beginnen: is ‘The Snowman’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *