Boereboom voor even terug in Nootdorp

VOETBAL | Ondanks het goede begin van de wedstrijd moest SV Nootdorp afgelopen zaterdag toch buigen voor Poortugaal (4-1). Trainer Marco Jalink heeft ondanks het verlies nog wel vertrouwen erin dat het lukt om in de 1e klasse te blijven. Nootdorp staat elfde met zestien punten. De volgende tegenstander is BVCB uit Bergschenhoek. Deze club staat een na laatste met veertien punten. Sinds maandag hebben zij een nieuwe trainer, namelijk Dick Boereboom. De oud-trainer van Nootdorp keert dus weer even terug op sportpark ‘s-Gravenhout. Onder Boereboom wist Nootdorp bij BVCB in de eerste helft van het seizoen met 1-3 te winnen. De wedstrijd begint zaterdag om half 3. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

Afgelopen zaterdag verloor DSVP voor het eerst na tien wedstrijden weer eens. LYRA versloeg de ploeg van trainer Dennis van den Steen met 2-0. DSVP staat nog wel tweede, met drie punten achterstand op KMD. In de tweede periode is het ook weer spannend, want nu hebben vier ploegen zestien punten. Waaronder ook de komende tegenstander van DSVP: Verburch uit Poeldijk. Verburch won vorige week met 5-0 van Duindorp en in de competitie staan ze vijfde met 26 punten. De vorige keer dat de ploegen elkaar troffen won DSVP met 0-2. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om half 3 beginnen. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Oliveo (za) is sterk uit de winterstop gekomen. In de eerste drie wedstrijden werden negen punten behaald, werd er zestien keer gescoord en kreeg het team maar drie doelpunten tegen. De ploeg van trainer Wim Baggerman neemt het zaterdag op tegen het Rotterdamse Blijdorp. Zij staan tiende met vijftien punten. Blijdorp nam het vorige week op tegen de koploper Victoria ’04, het werd 2-0 voor Victoria. De vorige keer dat beide ploeg elkaar troffen werd het 5-2 voor Oliveo. Op sportpark Blijdorpse Bossen begint de wedstrijd om half 3. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *