Brutale dief plundert kleedkamers

Een brutale roof in de kleedkamers van de sporthal.

Een hondsbrutale dief plunderde dinsdagmiddag enkele kleedkamers in sporthal De Viergang. Terwijl brugklassers in de hal aan het sporten waren, doorzocht de crimineel hun tassen die in de kleedkamer waren achtergebleven en ging er vandoor met mobiele telefoons, portemonnees en geld. Verschillende leerlingen hebben aangifte gedaan van de diefstal.

De brutale roof vond plaats tussen twee en drie uur. Een getuige zag rond tien voor drie een onbekende man haastig het sportcomplex uitlopen. De getuige liep achter de man aan richting de Noordweg, waar de dief de rotonde van de Nobellaan overstak. Bij de supermarkt verloor de getuige de man uit het oog. Hij heeft aan de politie wel een goede beschrijving kunnen geven van de vermoedelijke dief. Het gaat om een blanke man, ongeveer 30 jaar, met een driekwart spijkerbroek, een wit T-shirt, een blauw petje en rood/oranje sneakers. De recherche bekijkt camerabeelden uit de omgeving om te zien of de onbekende man daar ook op voorkomt.

De politie wil graag weten of de man inderdaad iets met de diefstal te maken heeft. Daarom is de recherche naar hem op zoek. Andere getuigen die iets gezien hebben worden opgeroepen om zich te melden. Wie de man gezien heeft of iets anders wil melden dat mogelijk met de brutale roof te maken heeft, kan contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook, bel dan 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *