Burgemeester opent De Verbeelding

Burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp had ook dit jaar weer de eer om het culturele festival De Verbeelding te openen. In het vernieuwde theater CulturA & Zo in Nootdorp zei ze vrijdagavond trots te zijn op het evenement en bedankte ze alle ‘Verbeelders’ en andere betrokkenen voor het vele werk dat ook dit jaar weer is verricht.

Even daarvoor had voorzitter Piet van Adrichem van de stichting De Verbeelding alle inwoners opgeroepen om zaterdag en zondag te gaan genieten van alles wat er te zien en te horen is. “Het ziet er naar uit dat het wat minder goed weer is dit weekend, maar laat u zich daar zeker niet van weerhouden om te komen.”

Na de officiële opening was het de beurt aan acteur en televisiemaker Ursul de Geer die, begeleid door pianist Erwin Weerstra, vertelde over zijn bijzondere familiegeschiedenis, die zich zowel afspeelt in de omgeving van de adel als in de ‘gewone’ wereld. 

Piet van Adrichem riep alle inwoners op om zaterdag en zondag te komen kijken en luisteren.
Ursul de Geer en pianist Erwin Weerstra.
, ,
Een opmerking bij " Burgemeester opent De Verbeelding"
  1. Wat een prachtige werken in het bestuurscentrum in Pijnacker en ook de kunstenares van de beeldhouwwerken nog even gesproken.
    Het eikenhouten beeld was indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *