CDA heeft weer een nieuwe keet

Lijsttrekker Frank van Kuppeveld (voorgrond) ziet de verkiezingscampagne helemaal zitten vanuit de nieuwe lounge.

De Pijnacker-Nootdorpse afdeling van het CDA gaat in de komende maanden weer campagne voeren vanuit een nieuwe CDA-keet, hoewel deze niet meer zo genoemd wordt: het is nu een lounge. Het nieuwe onderkomen werd woensdagavond in gebruik genomen tijdens de ledenvergadering van de afdeling bij Van Dijk Potplanten in Pijnacker.

Voor de CDA’ers moet dat een vertrouwd gevoel geven, want vele jaren lang werd de toenmalige CDA-keet ingezet bij campagnes en andere bijeenkomsten in de gemeente. Maar tijdens de jaarwisseling van 2016 op 2017 werd de promotiekeet door onbekenden in de hens gestoken. Op het parkeerterreintje in Oude Leede, waar de groene koffiewagen geparkeerd stond, waren alleen nog wat verkoolde resten te vinden.

Enkele maanden later kreeg de afdeling wel een caravan aangeboden die tijdelijk als promotiewagen kon worden gebruikt, maar die beviel kennelijk toch wat minder. Tijdens de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gaat het CDA dus weer stemmen trekken vanuit de nieuwe CDA-keet — pardon, lounge.

Woensdagavond kreeg de CDA-afdeling de rijdende lounge overhandigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *