CDA: Senioren dicht bij het centrum

De locatie van de voormalige brandweerkazerne in Nootdorp is zeer geschikt voor seniorenwoningen, schrijft het CDA in zijn verkiezingsprogramma.

Het CDA in Pijnacker-Nootdorp wil bepaalde locaties in het centrum van Pijnacker en van Nootdorp exclusief gebruiken voor de bouw van huur- en koopwoningen voor senioren.

In Pijnacker heeft de partij het oog op de oude Stanislaslocatie, dicht bij het centrum en winkelcentrum Ackershof. In Nootdorp zouden seniorenwoningen kunnen komen op de plek van de oude brandweerkazerne, dicht bij winkelcentrum De Parade.

In Pijnacker-Nootdorp is grote behoefte aan goedkopere woningen. Vooral jongeren en senioren kunnen daardoor moeilijk aan een huis komen. Voor jongeren is het niet zo belangrijk om in het centrum te wonen, maar voor senioren wel. Die moeten eenvoudig naar het winkelcentrum en andere voorzieningen kunnen lopen.

Het CDA noemt daarom in het verkiezingsprogramma de twee centrumlocaties die bij uitstek geschikt zouden zijn voor seniorenwoningen.

 

  1. Senioren zitten al volop op die locatie, namelijk in het Helmhuis en de Schakelaar. Waarom niet een park? Moet alles echt volgezet worden met hoogbouw? Vreselijk.

  2. Ik mevr. D. Van Heijgen zou het graag willen weten of de senioren woning er komt op de oude plaats van de brandweer. Daar zou ik me graag voor willen inschrijven. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mij daar meer informatie over te geven?
    Ik ben namelijk altijd te laat met inschrijven.
    B.v.d mevr. D. Van Heijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *