Coachingprogramma over denkstijlen

Je denkstijl heeft veel invloed op je functioneren, aldus Cynthia Wesseling.

Cynthia Wesseling van de Pijnackerse praktijk Mira LifeCoach geeft binnenkort twee keer een online coachingprogramma, waarin deelnemers kunnen ervaren hoe een andere denkstijl kan bijdragen aan succes of geluk. De manier waarop mensen gewend zijn om over bepaalde dingen of over zichzelf te denken kan erg bepalend zijn, bijvoorbeeld of het hen al dan niet zou lukken om hun leven op een andere manier vorm te geven.

In de coachingswereld wordt dat de ‘mindset’ genoemd, en dat ook heeft veel te maken met innerlijke overtuigingen die een grote invloed op je hebben. Het online programma ‘De kracht van je mindset’ is bedoeld om daar wat meer helderheid over te geven. Cynthia: “Ik neem de mensen mee in het waarom hun mindset zo belangrijk is en hoe ze die op de juiste manier in kunnen zetten, zodat hun leven een 8 of een 9 wordt in plaats van een 7 of een 6-je of misschien zelfs wel een onvoldoende.”

Er zijn twee data gepland voor het online programma: 6 september om 10 uur en 11 september om 20 uur. Het duurt in beide gevallen een uurtje. 

Meer informatie is te vinden op deze webpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *