Cocktailmaker laat publiek veel lachen

Er is best kans dat Jules of Jessica even een kwartiertje hun plek achter de bar van CulturA & Zo moeten afstaan, na afloop van de voorstelling van Arjan Kleton vrijdagavond. Want hij is niet alleen een succesvol entertainer die zijn publiek veel laat lachen; hij is ook en misschien wel op de eerste plaats barman, die na zijn voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ vaak persoonlijk cocktails shaket voor de bezoekers.

Een recensent na de première, in november in Amersfoort, riep Kleton uit tot de grappigste barkeeper van Nederland: “Met de fles grootgebracht zit boordevol grappen waarom je blijft lachen. Anders dan menig barkunstenaar jongleert Arjan Kleton niet met flessen maar met woorden, spelen van typetjes, verrassende wendingen. Hij klutst woorden door elkaar en verzint er ter plekke nieuwe zoals het woord quinoakut. Een beetje ondeugende naam voor een groene vrouw die strikt leeft volgens de gezondheidsregels.”

De bar speelt niet alleen in zijn werkzame leven overdag, maar dus ook in deze voorstelling een grote rol. ‘Met de fles grootgebracht’ gaat over de barman, die leeft voor zijn zaak, die veel van zijn vaste bezoekers weet maar daarover zwijgt, en die legio sterke verhalen kan vertellen.

Er zijn niet veel kaarten meer te koop voor de voorstelling in CulturA & Zo, dus wie een hele leuke avond wil moet opschieten. Reserveren kan op dit adres. De voorstelling op vrijdag 2 oktober begint om 20 uur. De kaarten kosten € 17,50 per stuk, inclusief drankje vooraf of in de pauze. De cocktail na afloop moet je wel apart afrekenen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *