College gaat schoffelen bij ruiterclub

Op de manege van Ruiterclub Pijnacker zijn weer veel klussen te doen.

Burgemeester Francisca Ravestein en de vier wethouders uit Pijnacker-Nootdorp gaan zaterdag flink aan de slag bij Ruiterclub Pijnacker. In het kader van de landelijke vrijwilligersactie NL Doet werken de collegeleden zich die dag eens lekker in het zweet met het schoon- en onkruidvrij maken van het buitenterrein, het gereedmaken van het weiland, opstapkrukjes in elkaar zetten, springbalken verven en nog zo het een en ander.

Het begint langzamerhand een traditie te worden dat de leden van het college van B & W zelf de handen uit de mouwen steken tijdens de vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Vorig jaar verzorgden collegeleden een high tea in dienstencentrum De Schakelaar en het jaar ervoor maakten ze zich verdienstelijk met het verven van de deuren van korenmolen Windlust in Nootdorp.

Veel klussen

De ruiterclub is een van de trouwe aanbieders van klussen tijdens NL Doet. Elk jaar is er weer veel te doen in het vroege voorjaar, en er zijn ook steeds weer vrijwilligers die tijdens het evenement willen komen helpen met allerlei klussen.

Voor alle klussen in Pijnacker-Nootdorp die op vrijdag 15 maart worden gedaan zijn al voldoende vrijwilligers gevonden. Voor de zaterdag kunnen enthousiastelingen zich nog aanmelden voor werkzaamheden bij Scouting Nootdorp, de Buurttuin in Delfgauw, Oliveo Handbal, spelotheek Harlekino en Scouting Bieslandsebos.

Op deze pagina vind je alle informatie over de klussen die nog openstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *