Costa CulturA Club begint weer

De Costa CulturA Club is weer open!

Het is weer zes weken feest in de theaterzaal van CulturA & Zo in Nootdorp. Elke werkdag zijn kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar welkom tijdens de Costa CulturA Club, met leuke knutselactiviteiten, spellen, dansen op leuke muziek en nog veel meer. De theaterzaal van het Nootdorpse theater is omgebouwd tot een echte zomercamping waar het animatieteam van Ont-Moeten klaarstaat om de jonge gasten te ontvangen en bezig te houden.

De Costa CulturA Club werd vorig jaar voor het eerst gehouden en was toen een groot succes. Het was dus duidelijk dat de club opnieuw geopend zou moeten worden en dat is dan ook precies wat er gebeurt. Gelukkig is het vanwege de versoepelde coronamaatregelen ook weer mogelijk.

De eerste dag begint maandag heel toepasselijk: met het knutselen van een reiskoffer. ‘s Middags kunnen de kinderen leuke bandjes knopen. In de rest van de week zijn er steeds weer andere thema’s, met op dinsdag- en donderdagmiddag leuke kinderfilms. Ook voor de wat oudere kinderen zijn er activiteiten, zoals minidisco en een quiz op dinsdag en vrijdagavond een Mario Kart-toernooi op woensdagavond.

Elke activiteit kost vijf euro, inclusief drankje voor het kind en voor de begeleidende ouder. De minidisco is gratis. Er zijn ook strippenkaarten te koop voor tien activiteiten; de elfde is dan gratis. Losse tickets zijn hier te koop, de strippenkaart is verkrijgbaar aan de bar van CulturA & Zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *