Creamarkt voor het eerst in Ackershof

Tot nu toe was de boeken- en creamarkt elke maand in het winkelcentrum in Emerald. Vanaf zaterdag wordt het evenement gehouden in Ackershof in Pijnacker.

De populaire boeken- en creamarkt, georganiseerd door Connie Wagenaar, is komende zaterdag voor het eerst in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. Jarenlang waren de kramen eens per maand te vinden in Delfgauw, in het winkelcentrum Emerald, maar door miscommunicatie konden de deelnemers daar niet meer terecht.

Sieradenmaakster Connie Wagenaar reageerde in december nog teleurgesteld dat het evenement niet meer op de vertrouwde plek kon worden gehouden, maar ze gaf toen al aan: “Als er ergens een deur dichtgaat, dan gaat er wel weer een andere open.”

Verlevendiging

En dat is dus inderdaad gelukt, want de winkeliersvereniging van Ackershof en centrummanager Titus Appel hebben de deuren van het winkelcentrum in het centrum van Pijnacker wagenwijd opengezet. De maandelijkse boeken- en creamarkt kan immers bijdragen aan de verlevendiging van het winkelcentrum.

Zaterdag staan er ongeveer vijftien kramen met tweedehands boeken, zelfgemaakte kaarten, sieraden, brei- en haakwerkjes en allerlei andere leuke spulletjes in het winkelcentrum. Van half tien tot half vijf kan iedereen er terecht.

Een opmerking bij " Creamarkt voor het eerst in Ackershof"
  1. Wat leuk een creamarkt! Zelf maak ik babymanden van klein tot groot, met originele zelfgemaakte babyartikelen. Graag zou ik wat informatie van u mogen vernemen overbrengen creamarkt, en de eventuele mogelijkheid om ook eens te mogen komen met mijn manden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *