CulturA & Zo: extra voorstellingen

Nesim el Ahmadi speelt volgende week vrijwel zeker een extra voorstelling in CulturA & Zo in Nootdorp.

Theater CulturA & Zo mag vanaf donderdag weer open, maar nog wel met de eerder afgekondigde coronamaatregelen van maximaal dertig bezoekers in de zaal. Voor de voorstellingen die tot en met eind van het jaar in het theater staan geprogrammeerd, betekent die beperking wel dat er geen kaarten meer te koop zijn. Alles is uitverkocht. Daarom probeert het theater enkele extra voorstellingen toe te voegen.

Er wordt met name gewerkt aan extra uitvoeringen van de cabaretvoorstellingen van Nesim el Ahmadi en Jasper van Kuijk, op respectievelijk 12 en 18 december. Als dat lukt, dan komt er op beide dagen een vroege en een late voorstelling. Voor deze shows komen dan dus weer wat extra kaarten ter beschikking. CulturA & Zo verwacht dat dit eind van de week definitief is, dus hou vrijdag even het reserveringssysteem van het theater in de gaten.

Bibliotheek open

De vestigingen van Bibliotheek Oostland zijn vanaf donderdag overdag weer open, ook hier met beperking van het aantal personen dat tegelijkertijd de gebouwen binnen mag. Werk- en studeerplekken kunnen weer worden gebruikt, maar die moeten wel worden gereserveerd. Dat kan vooraf telefonisch of gewoon aan de deur, als er op dat moment nog plek vrij is.

De avondopenstelling van de bibliotheek blijft tot en met eind van het jaar geschrapt. De bezorging van gereserveerde boeken voor mensen die vanwege corona niet naar de bibliotheek kunnen komen gaat gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *