De competitie gaat eindelijk weer beginnen

VOETBAL | De competitie gaat dit weekend weer beginnen. SV Nootdorp zit nog ‘gewoon’ in de eerste klasse en gaat dit seizoen van start tegen ZOB uit Zuidoostbeemster. De ploeg van trainer Marco Jalink wil graag beter voor de dag komen dan afgelopen zaterdag, want toen werd er in de beker verloren van RKDEO met 0-1. Zaterdag wordt er op het eigen sportpark ‘s-Gravenhout om half 3 afgetrapt.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse A.

DSVP had zich prima herpakt na de slechte start in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Dennis van den Steen ging net niet naar de volgende ronde, door een slechter doelsaldo. Zaterdag kan de eerste doelstelling van de trainer behaald worden: de eerste wedstrijd van het seizoen winnend afsluiten. Dat moet dan gaan gebeuren tegen Ariston ’80 uit Delft. Vorig jaar werd de ploeg uit Delft achtste met elf punten achterstand op DSVP. Op sportpark TU – Delft is de aftrap om half 3.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

De eerste competitiewedstrijd van Oliveo onder de nieuwe trainer Edwin Vurens is tegen FC Zoetermeer. Oliveo heeft de favoriete rol gekregen in deze competitie, vooral omdat er een aantal spelers die vorig seizoen uit de zondagteam er nu bij zijn in dit team. Op sportpark De Groene Wijdte zal de wedstrijd om 3 uur beginnen. Ook weet Oliveo wie de volgende tegenstander is in het bekertoernooi. ONA uit Gouda is de tegenstander in de eerste ronde. Het zal een lastige wedstrijd worden, aangezien ONA uitkomt in de 1e klasse zondag.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse D.

RKDEO is na de overwinning op Nootdorp (0-1) van afgelopen zaterdag ook door in de beker. De ploeg van Wesley Epskamp weet inmiddels ook wie de tegenstander in de 1e ronde is: KMD uit Wateringen. Zij komen uit in de zaterdag 3e klasse. Zondag begint voor RKDEO ook de competitie. De eerste tegenstander daarin is DOSR uit Roelofarendsveen. Vorig jaar werd er tegen DOSR thuis met 1-1 gelijk gespeeld. Op sportpark Alkemade is de aftrap om 2 uur.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

Wippolder ligt uit het bekertoernooi, nadat er twee keer werd gelijk gespeeld en een keer werd verloren door de ploeg van Ronald Hes. Zondag speelt het team de eerste competitiewedstrijd tegen Excelsior ’20 uit Schiedam. Vorig jaar kwamen ze elkaar alleen tegen in het bekertoernooi. In Delfgauw werd er toen met 0-1 verloren door de ploeg van Hes. Op sportpark Thurlede is de aftrap om 2 uur.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse D.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *