Diner Règâhs brengt bijna 11 mille op

De Klimmende Règâhs haalden met het benefietdiner zaterdagavond 10.770 euro op. (Foto: Esther van Eijk.)

Het benefietdiner van de Klimmende Règâhs in Het Witte Paard in Nootdorp leverde zaterdagavond bijna 11.000 euro op: meer dan bij de eerste twee edities va het evenement. De opbrengst van de acties van de Règâhs gaat dit jaar naar Alpe d’HuZes en de Neurofibromatose Vereniging Nederland.

De vriendengroep uit Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp zet zich elk jaar al wandelend en fietsend in voor de strijd tegen kanker. Dit jaar doen de Règâhs mee aan Alpe d’HuZes en fietsen vijf leden van de groep een 1200 kilometer lange tocht van Den Haag naar de finish op de Alpe d’Huez.

Viergangendiner

In Event- en Partycentrum het Witte Paard kregen 200 gasten voor hun sponsorbijdrage een viergangendiner met wijnarrangement voorgeschoteld. De gangen werden uitgeserveerd door de enthousiaste Règâhs zelf. De avond werd opgeluisterd met muziek van de band Skip the dishes, een coverband met twee zangeressen uit Pijnacker en Delft.

Het volgende evenement waarvan de opbrengst naar de goede doelen gaat is op 13 april, ook in Het Witte Paard. Gerard Joling en Jeroen van der Boom treden dan op, en ook de DJ’s Eric Benjamin en Rick Romijn van Die Verrückte Stunde. Kaarten kosten 35 euro en zijn te bestellen via dit mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *