Diner Règâhs voor kankeronderzoek

De tafels zijn alweer gedekt voor het Valentijnsdiner van de Klimmende Règâhs.

De vriendengroep Klimmende Règâhs is na de succesvolle spinningmarathon deze maand (opbrengst: ruim 6000 euro) alweer toe aan de tweede actie van het jaar om geld bijeen te brengen voor kankeronderzoek. Op 17 februari houden ze een Valentijnsdiner in partycentrum Het Witte Paard in Nootdorp. Ook hier is de bedoeling om zoveel mogelijk geld binnen te krijgen.

Vorig jaar werd voor het eerst zo’n sponsordiner geserveerd en dat leverde toen 7500 euro op. Voor minder gaan de Règâhs deze keer natuurlijk niet. De vrienden fungeren zelf als gastheer en -dame en als bedienend personeel tijdens het diner. Wie mee wil eten betaalt 55 euro voor een viergangendiner met een wijnarrangement.

Er zijn nog kaarten voor het diner beschikbaar. Die zijn te bestellen per e-mail via dit adres.

In 2018 zetten de Règâhs zich in voor twee doelen. Met een team van dertien leden doen ze mee aan Alpe d’HuZes en met tien leden aan Giro di Kika. Enkele Règâhs doen zelfs mee aan beide evenementen. De bijdrage door mee te doen aan Alpe d’HuZes gaat naar KWF. Bij Kika gaat het geld naar fondsen voor speciale onderzoeken nar kinderkanker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *