Doe mee met de rollatorloop!

Het wordt woensdag vast weer een mooi festijn, de zevende Buurtloop op het terrein van RKDEO in Nootdorp. Voorheen werd dit steevast de Rollatorloop genoemd en dat is niet zo gek, want de meeste deelnemers gebruiken nou eenmaal zo’n loophulp. Maar gewoon meewandelen mag natuurlijk ook.

Vanaf kwart over twee kunnen deelnemers zich inschrijven bij RKDEO. Daar is ook wat lekkers te drinken te krijgen. Kringloopwinkel De Wisselbeker sponsort de consumptiebonnen die elke deelnemer krijgt.

De Buurtloop begint drie kwartier later, om drie uur. Om half vier is er een zogenaamd samenspel, waaraan zowel deelnemers met een rollator als mensen op een scootmobiel mee kunnen doen.

Landelijk

De Buurtloop is een prima manier voor ouderen om in beweging te blijven. En het is ook meteen een goede oefening voor de landelijke rollatorloop op 4 september in Amsterdam. De Sponsorbus rijdt daar die dag vanuit Pijnacker-Nootdorp heen.

Wie wil meedoen maar zelf niet bij RKDEO kan komen, kan gebruik maken van de vervoersservice die de organisatie biedt. Daarvoor moet men vantevoren bellen met Jenny Cornelisse via 06-23125637 of Marieke van Sambeek, tel. 06-23125892.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *