Doelpuntrijke wedstrijd bij DSVP-vrouwen

VOETBAL | In Pijnacker werd er zaterdagmiddag gevoetbald tussen de damesteams van DSVP en Den Hoorn. Voordat de wedstrijd begon keek trainer Cees Kruys samen met zijn team even terug op de vorige ontmoeting tussen beide ploegen. Daar zijn wat punten uitgehaald waar ze toen verloren (3-2). Ook over de training van woensdag werd gesproken.

DSVP kende een bliksemstart tegen SV Den Hoorn, want binnen zeventien minuten stond het al 3-0. Na een aanval over zes schijven kon Romy Bruins de eerste goal binnenschieten, de 2-0 viel uit een corner die binnen werd gekopt door Felicia Kaptein en de derde treffer werd weer gemaakt door Bruins. Dit keer was het een afstandsschot. Jennifer Zwang kon na een mooie steekbal de 4-0 maken. Niet veel later scoorde Geena Toussaint 5-0 nadat medespits Sanne Verboon de bal aflegde. Voor rust deden de bezoekers nog wat terug nadat Kiri Boekwijt een fout maakte.

Na rust was Den Hoorn wat feller en dat resulteerde erin dat ze via een vrije trap van net buiten de zestien meter op 5-2 kwamen. De vrije trap belandde in de rechter bovenhoek. Via Zwang werd het nog wel 6-2. De laatste treffer van de middag was een afstandsschot, waardoor de eindstand werd bepaald op 6-3. Kruys na afloop: ”Vandaag werden de posities beter aan gehouden en er werd meer bewogen zonder bal. Uiteraard werd er ook beter druk gezet door ons.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 2e klasse B.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *