DSVP behaalt eerste overwinning

VOETBAL | DSVP speelde zaterdagmiddag thuis tegen MVV ’27 uit Maasland. De ploeg uit Pijnacker won voor het eerste deze competitie met 2-0.

Op sportpark De Groene Wijdte begon de ploeg van trainer Dennis van den Steen goed aan de wedstrijd, want via Nick Jense creëerden ze de eerste grote kans al in de eerste minuut. In de gehele eerste helft waren ze de betere en vooral via aanvallers Mitchel van der Elst en Dylan de Haan werden ze gevaarlijk voor het doel van MVV ’27. De bezoekers uit Maasland werden alleen gevaarlijk via Lourens van Rooijen. Niet geheel verrassend kwam DSVP op voorsprong. Remco Pruysers rondde prima af na een goede aanval over rechts. Vlak voor rust kreeg MVV ’27 een paar kleine kansjes, maar Dave Hes stond goed te keepen.

Snel na rust was het weer Van der Elst met een mogelijkheid, maar opnieuw miste hij. Het verdiende tweede doelpunt voor DSVP viel in de 65e minuut. Nadat er twee keer op de paal werd geschoten rondde Dylan de Haan af. MVV ’27 werd daarna wat gevaarlijker, maar weer lag Hes in de weg. Uiteindelijk wist het team van trainer Van den Steen de wedstrijd te winnen met 2-0, waarin verder veel harde overtredingen werden gemaakt.

Mannelijke wedstrijd

Trainer Dennis van den Steen was na afloop tevreden. ”Ik ben echt opgelucht nu. En het was ook nog eens verdiend vandaag. We begonnen goed aan de wedstrijd door die snelle kans in de eerste minuut, ongelooflijk dat die er niet inging”, zei hij na afloop. ”Verder was het een mannelijke wedstrijd, ik vond het niet onsportief eigenlijk.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 3e klasse B.

Dylan de Haan probeert aan de bal te scoren.
Remco Pruysers wacht af wat er komen gaat.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *