DSVP deelt de punten met VVSB

VOETBAL | Zowel DSVP als Oliveo speelden zaterdag thuis op De Groene Wijdte. Allebei verloren ze ook dure punten: Oliveo (za) verloor en DSVP speelde gelijk. Ook Oliveo (zo) speelde uit. In Berkel en Rodenrijs spelen ze tegen de koploper en hopen daar te winnen en het verlies in de eerste speelronde goed te maken.

Op een winderig sportpark De Groene Wijdte ontmoette DSVP de nummer zes uit de competitie, VVSB. Eerste kans van de wedstrijd was voor DSVP. Namens de thuisploeg schoot Bas van der Mei net naast het doel. Voor de rest van de eerste tien minuten was het vooral de bezoekende ploeg die de bal had. Ondanks het overwicht aan balbezit was het DSVP die de volgende kans creëerde. Rowdi Nobbe schoot twee keer achter elkaar tegen de doelman van de tegenstander aan. De thuisploeg moest het vooral in het eerste kwart hebben van een paar snelle uitbraken, terwijl de bezoekers iets meer de bal hadden. Namens DSVP schoot Nick Jense ook nog op doel, maar die kon makkelijk opgepakt worden aangezien het een nogal zwak schot was. Pas na 35 minuten voetbal kreeg VVSB de eerste echte grote mogelijkheid. De vrije trap was een makkelijke prooi voor Orlando van Diepen. Ook via corners werden ze een beetje gevaarlijk. Bij rust bleef het 0-0.

In het begin van de tweede helft was het VVSB wat het sterkst was en kregen ook wat kleine kansjes. DSVP had aan de beginfase van de tweede helft veel balverlies en was in de passing slordig. Na een kleine 10 minuten in de tweede helft was daar Matthijs van Horssen die in de handen van de doelman kopte na een corner. Na die mogelijkheid werd DSVP sterker. Na een uittrap van de doelman Van Diepen kreeg de spits Eduard Jones de kans om DSVP op voorsprong te schieten, maar hij miste de opgelegde kans. Daarna brak er een fase aan waarin VVSB wat sterker was en wat kansen had. Tegen het einde van de wedstrijd waren er een paar opstootjes, maar gebeurde er weinig voor het doel van beide teams. Daardoor bleef het 0-0.

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag 3e klasse A.

Op sportpark De Groene Wijdte speelde Oliveo (za) tegen Semper Altius uit Rijswijk. Bij rust stond het 0-0 en waren er geen benoemenswaardige dingen gebeurd. Pas in de tweede helft werd het eerste doelpunt gemaakt. Vijf minuten waren er gespeeld toen de bezoekers het net vonden en zo op voorsprong kwamen. Twee minuten later viel ook de tweede treffer voor Semper Altius. Die klap kwam Oliveo niet meer te boven. Een klein kwartier voor tijd viel de beslissing en werd de einduitslag bepaald op 0-3 voor de bezoekers uit Rijswijk.

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag 4e klasse C.

De wedstrijd tussen dvv Delft en RKDEO is afgelast voor deze zondag.

De wedstrijd tussen koploper TOGB en Oliveo (zo) ging wel gewoon door. Op sportpark Het Hoge Land TOGB in Berkel en Rodenrijs was het de thuisploeg die domineerde. In de 12e minuut kwam TOGB al op voorsprong. Niet veel later werd het ook al 2-0, identiek aan de eerste. Over links en een voorzet die bij de eerste paal kon worden binnengeschoten. Bij rust bleef het 2-0 voor de thuisploeg. Na rust deed Oliveo steeds beter mee aan de wedstrijd en kreeg het team ook wat kansen. Toch werd het toch nog 3-0 voor de thuisploeg. Na het doelpunt werd er gelijk afgefloten door de scheidsrechter.

Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zondag 2e klasse D.

DSVP trekt ten aanval.
In de wedstrijd tussen DSVP en VVSB werd uiteindelijk niet gescoord.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *