DSVP- en ADO-vrouwen gaan samenwerken

V.l.n.r. Peter de Jong (Voorzitter DSVP), Bart Caminada (Bestuurslid ADO Den Haag vrouwen), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag vrouwen) en Erhard Soeterbroek (Bestuurslid voetbaltechnische zaken vrouwen/meisjes DSVP) Foto: DSVP site

Na vandaag zijn DSVP en de ADO Den Haag-vrouwen partners van elkaar. In een overeenkomst is vastgelegd dat wanneer jeugdspeelsters van DSVP aan een aantal eisen voldoen, zij de mogelijkheid krijgen van een stage of dat ze aan een training mee mogen doen bij ADO. Deze samenwerking biedt getalenteerde jeugdspeelsters de kans om in aanmerking te komen voor ‘ADO-vrouwen Futures Traject’.

Ook is het mogelijk dat er ADO-speelsters tijdelijk bij DSVP komen voetballen. Er worden ook wedstrijden tussen beide ploegen gespeeld, en verder komt er een talentendag voor de gehele regio. Op die dag organiseert DSVP een clinic en komt er een demonstratietraining van de ADO Den Haag-vrouwen.

De overeenkomst zijn beide partijen aangegaan voor vier jaar. De club uit Pijnacker is de eerste vereniging waarmee ADO Den Haag-vrouwen deze samenwerking is aangegaan.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *