Verlies voor DSVP en Oliveo (za)

VOETBAL | Na een pauze van een paar weken voor beide ploegen, speelden DSVP en Oliveo dit weekend weer competitievoetbal. Het liep voor beide ploegen niet goed af, want ze verloren elk met 1-2: DSVP thuis en Oliveo uit in Zoetermeer.

Op het eigen sportpark De Groene Wijdte nam DSVP het op tegen BSC ’68 uit Benthuizen. Na een half uur spelen werd het 0-1 voor BSC ’68. De bezoekers maakte een kwartier voor tijd ook nog de 0-2. Zeven minuten voor tijd scoorde Joey van Wijk de 1-2. Trainer Dennis van den Steen was na afloop niet tevreden: ”Het was helaas niet best wat we vandaag lieten zien. We waren ook veel te slecht aan de bal.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 3e klasse A. En sinds vandaag is Van Nispen kampioen geworden in deze groep, en promoveert naar de 2e klasse zaterdag.

Oliveo (za) speelde deze zaterdag uit tegen FC Zoetermeer. De ploeg van trainer Mustafa Ait-Blal begon sterk aan de wedstrijd. De eerste tien minuten waren voor de Pijnackers. Maar toch kwam FC Zoetermeer op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut. Gino Zandbergen maakte drie minuten later de gelijkmaker namens Oliveo. In de rest van de eerste helft waren er kansen over en weer.

Net als in de eerste helft begon Oliveo sterk aan de tweede helft. Maar het team verzuimde op voorsprong te komen via onder andere Ben van der Helm, die een paar goede kansen had. Twintig minuten voor tijd redde Sander Boots door de bal weg te stompen, maar dat deed de keeper net buiten het strafschopgebied. Hij werd eruit gestuurd, en zo moest Lesley van der Zand gaan keepen. De vrije trap die eruit volgde keerde hij knap. Uiteindelijk kwam de thuisploeg toch op voorsprong nadat ze de druk gingen opvoeren. Uit de aftrap probeerde Zandbergen op doel te schieten, maar zijn schot belandde op de lat. Oliveo kreeg nog wel wat kansen, maar kon niet meer scoren.

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de zaterdag 4e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *