DSVP gaat met winst de winterstop in

VOETBAL | Nadat vorige week de wedstrijd een kwartier voor tijd werd gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter, werd zaterdagmiddag het laatste kwartier uitgespeeld. Toen stond het 1-2 door doelpunten van Dylan de Haan en een eigen doelpunt van een verdediger van Loosduinen. Bart Ruwaard scoorde namens de thuisploeg. Op sportpark Madestein Loosduinen werd er nog twee keer gescoord waardoor de eindstand werd bepaald, na ook nog eens acht minuten blessure tijd, op 1-4.

Er waren veel debutanten bij DSVP. Dat kwam doordat tien spelers er niet waren, omdat ze met een vriendengroep een weekend weggingen. Ook viel Rowdi Nobbe uit met een blessure tijdens de warming-up. Daardoor konden 1e jaars A-junioren Stan Huijbens, Wilco de Niet, Mees van den Bogaert, Levi van der Ster en Luuk Marskamp debuteren in het eerste van DSVP.

Het was zelfs één van de debutanten gelukt om te scoren bij zijn eerste optreden. Marskamp knalde met een schitterende lob van 40-meter de 1-3 binnen. Aanvaller Dylan de Haan maakte ook nog 1-4 na een assist van Michel van der Elst. Enige smet op de wedstrijd was de tweede gele kaart voor verdediger Rick Groen. Trainer Dennis van den Steen was zeer tevreden na afloop: ”Erg knap vandaag, want we misten tien man en Nobbe, nadat hij uitviel met een blessure in de warming-up.”

DSVP is door deze overwinning weer terug op de tweede plaats met 25 punten, drie minder dan de koploper KMD. Hier vind je de stand uit de zaterdag 3e klasse B.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *