DSVP hoopt de goede lijn te kunnen doortrekken

VOETBAL | De komende drie zaterdagen voetbalt de ploeg van trainer Dick Boereboom thuis. De eerste van deze drie is tegen RVVH uit Ridderkerk. SV Nootdorp staat ondanks de overwinning van vorige week tegen VELO (0-2) op een teleurstellende negende plek en blijkt tot nu toe nogal wisselvallig na de degradatie vanuit de Hoofdklasse. De tegenstander van dit weekend staat twee plekken onder Nootdorp, op een elfde plek met zeven punten, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld dan Nootdorp. RVVH verloor vorige week van SHO (4-2). Op sportpark ‘s-Gravenhout is de aftrap om half 3 ’s middags. De overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B vind je hier.

Door de regenval van vorige zaterdag ging de wedstrijd van DSVP in Naaldwijk tegen VV Naaldwijk niet door. Deze wedstrijd wordt volgende week zaterdag gespeeld, waardoor de bekerwedstrijd tegen Smitshoek wordt verplaatst naar de dinsdagavond. De wedstrijd is dan om 8 uur ’s avonds. De tegenstander voor de ploeg van trainer Dennis van den Steen dit weekend is Quick Steps uit Den Haag. De Haagse ploeg staat op een dertiende plek in de competitie, maar heeft wel een voorsprong van vier punten op de de hekkensluiter DUNO. DSVP staat daarentegen op een zevende plek met negen punten en lijkt de weg omhoog gevonden te hebben. Op sportpark Quick Steps begint de wedstrijd in Den Haag om half 3 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Goede reeks

Oliveo (za) heeft een goede reeks van overwinningen geboekt na het verlies tegen Rotterdam United. Sinds die nederlaag, 3-1, bleef de ploeg van trainer Wim Baggerman vier wedstrijden ongeslagen en kan zich terug vinden op een tweede plek, met evenveel punten als Victoria ’04. Beide hebben achttien punten, alleen heeft de ploeg uit Vlaardingen een beter doelsaldo. De komende tegenstander is de ploeg die tot nu toe als enige wist te winnen van Victoria ’04: PPSC (4-1) uit Schiedam. De Schiedammers staan op een zevende plek met dertien punten. Vorige week verloren zij met 0-4 van GLZ Delfshaven en won Oliveo met 2-5 van SVV. Op sportpark De Groene Wijdte wordt begonnen om 3 uur ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *