DSVP kan goede stap zetten voor de periodetitel

VOETBAL | Door de overwinning van afgelopen zaterdag (1-3 tegen Sportclub Monster) is DSVP nog steeds medekoploper in de 3e klasse B. De ploeg van trainer Dennis van den Steen is nu al tien wedstrijden op rij ongeslagen. De tweede periodetitel is zelfs binnen handbereik, want als DSVP nog drie keer wint zijn ze verzekerd van een plek in de play-offs voor promotie naar de 2e klasse. De eerste tegenstander in die reeks is LYRA uit De Lier. LYRA staat op een zevende plek met negentien punten. Vorige week wist het team uit De Lier niet te winnen van SV Duindorp, het werd in Den Haag 1-1. Op 26 oktober speelde ze ook al tegen elkaar, in Pijnacker wist DSVP met 2-0 te winnen. Op sportpark De Zweth is de aftrap om half 3. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Onder de nieuwe trainer Marco Jalink is bij SV Nootdorp de gewenste weg omhoog nog niet gevonden. Uit de eerste twee wedstrijden werd nog maar twee punten behaald. Vorige week werd er thuis tegen Die Haghe 0-0 gespeeld, daardoor staat Nootdorp nog steeds op een tiende plek. De volgende tegenstander is de koploper. Op sportpark Polder Albrandswaard is SV Poortugaal de volgende horde voor Nootdorp. Poortugaal heeft pas èèn keer verloren, dat was 9 november thuis tegen Voorschoten ’97. Het werd toen 1-2 voor de bezoekers, de overige dertien wedstrijden werden gewonnen. Aan het begin van het seizoen kwamen ze elkaar ook al tegen, op 28 september werd het in Nootdorp 1-2. In Poortugaal begint de wedstrijd om half 3. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

Na de slechte periode voor de winterstop heeft Oliveo (za) in 2020 twee keer weten te winnen. Met zeer overtuigende cijfers werden HWD (5-2) en VOB (1-5) verslagen. De volgende tegenstander is AGE-GGK uit Rotterdam, zij zijn de hekkensluiter. De vorige keer dat ze tegen elkaar voetbalden was op 19 oktober, toen werd het 0-8 voor de ploeg van trainer Wim Baggerman. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om 3 uur. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

Zondagcompetitie

Oliveo (zo) heeft direct na de winterstop tegen de nummers èèn en twee uit de competitie gevoetbald. Ondanks dat er maar èèn punt werd behaald, zat er bij beide wedstrijden meer in en waren ze ook beter. Het team van trainer Jeroen Hoefnagel staat nog steeds op een keurige derde plek met 26 punten. De volgende tegenstander is het Haagse HMSH. Zij staan op de laatste plek in de competitie, mede door puntenaftrek. Op 13 oktober werd het in Den Haag een makkelijk overwinning voor Oliveo, het werd 0-4. Op sportpark De Groene Wijdte begint de match om half 3.

Door de overwinning van vorige week tegen Foreholte (3-2) en het puntenverlies bij Oliveo en Wippolder staat RKDEO nu op een vierde plek met 25 punten. Komende zondag mag de ploeg van trainer Wesley Epskamp naar Ter Aard, om daar tegen Altior te voetballen. Altior staat op een tiende plek met dertien punten. Vorige week wisten ze te winnen van Teylingen met 2-4. Op 20 oktober speelden de twee ploegen ook al tegen elkaar, toen wist RKDEO de drie punten in Nootdorp te houden; het werd 4-0. Op sportpark Altior begint de wedstrijd om 2 uur.

Door het gelijke spel tegen DOSR (2-2) is Wippolder na afgelopen zondag èèn plekje gezakt in de ranglijst. De ploeg van trainer Ronald Hes zag door hetpunten verlies RKDEO voorbij gaan in de ranglijst. De volgende tegenstander is Foreholte uit Voorhout; zij staan op een zesde plek met negentien punten. De vorige keer dat ze tegen elkaar voetbalde was op 10 november, destijds werd het 2-1 voor Wippolder. Op sportpark Elsgeest is het eerste fluitsignaal om 2 uur.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *