DSVP uitgeschakeld in beker, Nootdorp en Oliveo door

VOETBAL | DSVP is uitgeschakeld in het bekertoernooi door Zuidland. SV Nootdorp en het zondagselftal van Oliveo bekeren wel verder en gaan naar de 2e Knock Out ronde. 

DSVP heeft een pijnlijke nederlaag geleden uit tegen Zuidland. De thuisploeg wist met 4-0 te winnen. Een groot gedeelte van de wedstrijd was Zuidland de betere en dat kwam snel tot uiting in de score, want voor rust stond het 2-0 voor de thuisploeg. Beide doelpunten werden gemaakt door Leon van der Steen. In de tweede helft ging de thuisploeg verder en scoorde in de 77e minuut de 3-0 door Randy de Macker. De laatste treffer viel drie minuten voor tijd door Frank de Regt. Zo gaat Zuidland door en ligt DSVP uit de beker.

In de Hoofdklasse staat SV Nootdorp er niet goed voor, maar de ploeg doet het in de beker een stuk beter tot nu toe. In Delft werd met 1-3 gewonnen van SEP. Nootdorp begon ijzersterk aan de wedstrijd. En dat zag je terug in de stand, want in de 38e minuut scoorde Ricoberto Luijando de 0-1 voor Nootdorp. Voor rust kreeg de thuisploeg nog een kans, maar de bal werd gekeerd door doelman Ronald Simonis. Halverwege in de tweede helft kwam Nootdorp via Joey van Maaren op 0-2. Vlak daarna scoorde Tyler van Baalen namens SEP de aansluitingstreffer. Hij profiteerde maximaal van een botsing tussen een aanvaller van SEP en een verdediger van Nootdorp. Niet veel later dacht de thuisploeg dat ze een penalty hadden verdiend, maar de scheidsrechter dacht er anders over en liet gewoon doorspelen. Beide ploegen kregen een aantal mogelijkheden, maar Nootdorp scoorde uiteindelijk in de laatste minuut de 1-3 via Agbor Eyongakpa. Zo wint Nootdorp en gaat de ploeg door in beker.

Het zondagselftal van Oliveo wist met 3-2 thuis te winnen van Floreant en gaat dus naar de volgende ronde in de beker. Oliveo begon ijzersterk aan de wedstrijd. Binnen tien minuten stond Oliveo al met 2-0 voor door Tim van Rheenen en Robbert Brouwer. Na rust kwam Floreant terug in de wedstrijd, maar een paar minuten later scoorde Oliveo de 3-1 via Bob Ruigrok. Floreant kwam nog wel op 3-2, maar kon niet meer scoren en ligt dus uit het bekertoernooi.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *