DSVP verliest eerste thuiswedstrijd

VOETBAL | Zaterdagmiddag werd de eerste thuiswedstrijd gespeeld door zowel Oliveo (za) als DSVP. SV Nootdorp speelde een uitwedstrijd in Bergschenhoek. Oliveo en Nootdorp wonnen hun eerste competitiewedstrijd, terwijl DSVP terecht verloor.

Op sportpark Sporthoek speelde SV Nootdorp tegen BVCB. De ploeg van trainer Dick Boereboom begon ijzersterk aan de wedstrijd. Via Angelo Ravenberg en Jael Paas kwam Nootdorp op een 2-0 voorsprong. De score had nog hoger kunnen uitvallen, want de ploeg van trainer Boereboom kreeg voor rust nog veel kansen om de voorsprong te vergroten. Uit een goed genomen vrije trap werd het voor rust toch nog 2-1. Na rust was het rommelig en kreeg Nootdorp een paar kleine kansen om de voorsprong te vergroten. Pepi Ascension maakte de 1-3, wat ook gelijk de eindstand was.

Hier vind je de andere uitslagen uit de zaterdag 1e klasse B.

Op het eigen sportpark De Groene Wijdte speelde het elftal van trainer Wim Baggerman tegen het Rotterdamse Blijdorp. Oliveo (za) won met 5-2. Bij rust stond het al 3-2 voor de thuisploeg. Rafael Scheur maakte een hattrick, de andere twee doelpunten werden gemaakt door Joey Klijn en Ado Mulosovic.

Hier vind je de andere uitslagen uit de zaterdag 4e klasse F.

Terecht verloren

DSVP speelde thuis tegen Sportclub Monster. De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd, want via Jordi van Maanen kreeg snel twee grote kansen via een vrije trap en een kopbal die net naast ging. De ploeg van trainer Dennis van den Steen werd alleen gevaarlijk uit de omschakeling. Via onder andere Dylan de Haan werd er toch wat gecreëerd voor het doel van Monster. Van Maanen en Jurgen Warbout zorgden ervoor dat het voor rust toch nog 0-2 werd voor de bezoekers. Bijna werd het zelfs nog 0-3, maar doelman Orlando van Diepen kon de bal tegenhouden na een kans voor Warbout.

Na rust ging het spel op en neer en werden er in de eerste tien minuten niet veel kansen gecreëerd. Wel vielen er een aantal kleine overtredingen. Michel van der Elst kreeg de grootste kans om de aansluitingstreffer te maken namens DSVP, maar hij schoot tegen doelman van Monster. Ondanks dat de thuisploeg iets beter in de wedstrijd kwam, scoorden Van Maanen en André Rohan namens Monster de 0-3 en de 0-4.

Sportclub Monster won verdiend op sportpark De Groene Wijdte. De overige uitslagen uit de zaterdag 3e klasse vind je hier.

Dylan de Haan (9) zet Bas den Brabander (3) onder druk.
Aanvoerder Franco van Rheenen namens DSVP aan de bal.
Na afloop van de wedstrijd werd de verbouwde kantine van DSVP heropend. Samen met wethouder Peter Hennevanger knipte voorzitter Peter de Jong (links) een lintje door.
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *