DSVP verliest in laatste minuut

VOETBAL | DSVP speelde thuis tegen Lugdunum uit Leiden. De Pijnackenaren waren wel de betere, maar verloren in de laatste minuut. Oliveo (za) won na op achterstand te zijn gekomen uiteindelijk toch ruim van DVC uit Delft.

Op een zonnig sportpark De Groene Wijdte speelde DSVP tegen Lugdunum uit Leiden. De ploeg van Dennis van den Steen begon sterk aan de wedstrijd en zette de tegenstander snel onder druk. Toch was het de tegenstander uit Leiden dat de eerste kans kreeg. In de 6e minuut werd er tegen de doelman van DSVP, Tom Bénard, aangeschoten. Twee minuten later kreeg DSVP een penalty na een overtreding op Hozan Hussaini. De penalty van Rutger Zeelenberg werd gepakt door de doelman van de bezoekers. Lugdunum kwam er daarna nog een paar keer gevaarlijk uit. Onder andere na een goede uitgespeelde aanval kopte Ozan Isitir net over. Hierna was het DSVP dat tot aan de rust de betere ploeg was in een zeer rommelige wedstrijd. DSVP werd nog gevaarlijk via Rowdi Nobbe en Michel van der Elst, maar het bleef 0-0 bij rust.

Via dezelfde Van Der Elst kreeg de thuisploeg snel na rust weer een grote mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar weer miste hij. Snel erna strafte weer Van Der Elst een fout van de doelman van Lugdunum niet af, maar miste voor open doel. Na goed doorgaan door Hussaini langs de zijlijn, kreeg hij de bal bij Bas van der Meide, die een voorzet gaf op Nobbe die net naast schoot. Waar DSVP beter en gevaarlijker was, waren ze ook slordig en kwamen sommige passen niet aan, Toch kwamen de bezoekers uit Leiden er een paar keer goed uit. En waar sommige mensen op de tribune al bang voor waren maakte, net als Sporting Leiden voor de winterstop, Lugdunum in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende goal via Cem Isitir. DSVP probeerde nog de gelijkmaker te maken, maar dat lukte niet. Zo verliest een beter DSVP van Lugdunum met 0-1.

Hier vind je de overige gespeelde wedstrijden en de stand uit de Zaterdag 3e klasse A.

Rowdi Nobbe zet namens DSVP de verdediging van Lugdunum onder druk. Jeffrey Loozen, de doelman van Lugdunum, kijkt toe.

Matige wedstrijd

Op sportpark DVC in Delft speelde Oliveo (za) tegen laagvlieger DVC. Zeer verrassend kwam DVC in de 5e minuut al op voorsprong via een corner. De ploeg van Mustafa Ait-Blal zette daarna de thuisploeg onder druk. Dat resulteerde dat in de 22e minuut de gelijkmaker viel via Joey Klijn. Vlak voor rust had Oliveo het al weer rechtgezet, Jeroen Andringa schoot zijn team op voorsprong in een zeer matige wedstrijd.

Snel na rust vergrootte Ado Murselovic de voorsprong voor Oliveo. Tien minuten later kreeg Oliveo een vrije trap, die net als vorige week werd binnengeschoten door Joey van Eeden. In de 65e minuut besliste Robin Hoogland de wedstrijd. Hij kopte de bal erin via de kluts de kruising in. Zo wint Oliveo (za) in een matige wedstrijd met 1-5 van DVC.

Hier vind je de uitslagen van de overige wedstrijden en de stand uit de zaterdag 4e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *