Vrouwenteams van DSVP en RKDEO wacht zware klus

VOETBAL | De eerste ronde in de nacompetitie voor lijfsbehoud ging voor DSVP VR1 makkelijker dan werd gedacht. Daarom staan ze nu in de tweede ronde. RKDEO VR1 had wat meer moeite, maar won wel na penalty’s. Zo staan ook zij in de tweede ronde, maar dan voor promotie naar de 1e klasse.

Na de ruime overwinning (7-3) tegen RKAVV heeft het eerste damesteam van DSVP zich geplaatst voor de 2e ronde in de nacompetitie. Het elftal van trainer John Rohling speelt uit tegen Sportclub Monster. De tegenstander is tweede geworden in de 2e klasse B, en het scheelde niet veel of zij waren op de eerste plaats geëindigd. Maar op doelsaldo moesten ze de titel aan ST Sparta/JVOZ uit Vlissingen laten. Het zal voor het Pijnackerse team dus een stuk lastiger worden dan vorige week. Op sportpark Polanen in Monster wordt zaterdagmiddag om 14.30 uur afgetrapt. De andere wedstrijd uit de 2e ronde van de nacompetitie 1e klasse/2e klasse 1A/2AB is DTS ’35 Ede – RVVH.

RKDEO VR1 had vorige week na een spannende wedstrijd uiteindelijk de overwinning over de streep getrokken, want na penalty’s (4-5) won de ploeg van trainsters Chantal Zwart en Wendy Rietveld van WSV 1930. In de 2e ronde van de nacompetitie 1e klasse/2e klasse 1C/2EF gaan ze naar Hoogland VR1 uit Hoogland, dat is bij Amersfoort. Zij strijden tegen degradatie, want in de competitie zijn ze 10e geworden in de 1e klasse C. Op maandagmiddag wordt om 14.30 uur op sportpark Langenoord afgetrapt.

De andere wedstrijd in de 2e ronde van de nacompetitie 1C/2EF gaat tussen Hontenisse en Limmen.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *