DSVP vr1 verliest en RKDEO vr1 wint

VOETBAL | DSVP heeft in Hilversum verloren van Gooi ’t sc met 3-0. RKDEO won in Reeuwijk met 0-1. 

De vrouwen van RKDEO speelden in Reeuwijk tegen RVC ’33. In de eerste 45 minuten ging het zeer moeizaam aan beide kanten. Er werden wel wat kansjes gecreëerd door de vrouwen van RKDEO in de eerste helft. Het was verder zeer rommelig aan allebei de kanten. Pas in de tweede helft viel de goal. Via een penalty scoorde Michelle Oosterlaken de openingstreffer voor RKDEO. In de tweede helft werd er een doelpunt afgekeurd voor de bezoekers, vanwege buitenspel. De thuisploeg creëerde niet zo heel veel. Het was vooral RKDEO dat wat kansen kreeg, zoals via Anthia Bergen, Nicole de Bruijn en Lizzy van Diepen. Zo wint RKDEO voor de vierde keer op rij en staat het elftal vierde in de competitie met 14 punten.

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de 2e klasse F. Volgende week spelen de dames tegen vv Gilze uit Gilze. Het team staat zevende. RKDEO speelt dan thuis en de wedstrijd begint om 11 uur ’s ochtends.

Verdiend verloren

DSVP heeft uit in Hilversum verdiend verloren van Gooi ’t sc. Het werd 3-0 voor de thuisploeg.

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de 1e klasse A. Volgende week spelen de dames thuis tegen CSW uit Wilnis. De wedstrijd begint om 3 uur ’s middags.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *