DSVP-vrouwen tegen de hekkensluiter

VOETBAL | De DSVP-vrouwen hadden een betere klassering verwacht dan waar ze nu staan, want na zeven gespeelde wedstrijden heeft de ploeg van trainer Cees Kruys pas een keer gewonnen (4-2 tegen Maasdijk), twee keer gelijk gespeeld en vier keer verloren. De ploeg staat daardoor op de tiende plek met maar vijf punten. Na de wedstrijd tegen Jodan Boys was de trainer heel duidelijk: de slechtste wedstrijd van DSVP tot nu toe onder zijn leiding.

De komende tegenstander is Ariston’80 uit Delft en die staat op de laatste plaats in de ranglijst. Na zes wedstrijden heeft de ploeg nog nul punten behaald. Met een bijna fitte selectie beginnen de dames aan deze wedstrijd met goede moed. Alleen Carmen Taal is geblesseerd. Felicia Kaptein kan weer meespelen, nadat ze vorige week uitviel tegen Jodan Boys. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd zaterdag om 3 uur ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 2e klasse B.

Intensiteit opgeschroefd

De vrouwen van RKDEO waren goed aan de competitie begonnen. Als promovendus hadden ze na drie wedstrijden al negen punten weten te pakken, maar daarna verloor de ploeg van Rietveld drie keer. Rietveld heeft na aanleiding van deze reeks ”de intensiteit van de trainingen wat opgeschroefd.”

Zondag gaan de RKDEO-vrouwen richting Enschede. Daar voetballen ze tegen Rigtersbleek, dat twee plaatsten onder RKDEO staat met twee punten minder. Waar RKDEO afgelopen weekend verloor, wist Rigtersbleek met 4-5 te winnen van SDO. De ziekenboeg bij RKDEO is nog niet volledig leeg, zodat Jennifer Bardouille, net als afgelopen weekend, haar opwachting maakt bij het eerste elftal. Op sportpark Rigtersbleek begint de wedstrijd om 2 uur ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 1e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *