DSVP-vrouwen verliezen van de koploper

VOETBAL | Op het eigen sportpark De Groene Wijdte voetbalde DSVP zaterdag tegen de koploper uit Leiden, UVS. De ploeg van trainer Cees Kruys wilde zich graag revancheren voor het eerdere verlies, want in Leiden werd het destijds 3-1.

De ploeg van Kruys begon goed aan de wedstrijd en er was in de eerste twintig minuten geen vuiltje aan de lucht. De eerste kansen waren zelfs voor DSVP, maar de aanvallers wisten het net niet te vinden. Het eerste doelpunt voor de bezoekers uit Leiden viel eigenlijk uit het niets. Anne-Sofie Bakker maakte de 0-1. DSVP was het daarna even kwijt en al helemaal toen Meike Vera geblesseerd uitviel met een spierblessure.

De trainer moest een aantal omzettingen doen. Kruys daarover: ”Enkele meiden moesten een beetje zoeken, en dat duurde iets te lang.” Daardoor viel er voor rust nog twee doelpunten. Die werden gemaakt door Michele Seijen Ten Hoorn en Senna Heuer. In de tweede helft voetbalde DSVP weer goed mee, maar wist niet te scoren. Wel maakte Sabine van der Sar nog de 0-4, maar dat doelpunt werd afgekeurd. Zo werd ook de tweede wedstrijd na de winterstop verloren door de vrouwen van DSVP, dit keer met 0-3.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 2e klasse B.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *