DSVP wint ruim van Nieuwkoop

VOETBAL | DSVP voetbalde dit weekend tegen Nieuwkoop. De wedstrijd van Oliveo (za) ging niet door.

Op sportpark De Groene Wijdte begon de wedstrijd twintig minuten later door de regen. Toen de wedstrijd eenmaal was begonnen, begon het hard te hagelen en tot veel hilariteit vanaf de tribune staakte de scheidsrechter de wedstrijd even voor twee minuten de wedstrijd.

De bezoekers begonnen sterker dan de thuisploeg. Dat resulteerde dat de eerste kans voor Nieuwkoop was, in de 4e minuut via een corner die doelman Orlando van Diepen uit de lucht kon plukken. Een paar minuten later kwam aanvaller Dennis Boer namens de bezoekers na een rush over de linkerflank tot een schot, maar die belandde in het zijnet van het doel. In de 25e minuut schoot Rowdi Nobbe namens DSVP naast na een corner. Daarna werd de thuisploeg sterker, maar bij de laatste pass ging het net mis. In de 41e minuut kwam DSVP toch op voorsprong, na een voorzet van Michel van der Elst schoot Nobbe de bal in het doel. Bij rust stond het daardoor 1-0 voor DSVP.

De thuisploeg begon goed aan de tweede helft. Toch was het Nieuwkoop dat op gelijke hoogte kwam. Na zeven minuten in de tweede helft scoorde Gareth Rowlands de 1-1. DSVP was het daarna even kwijt, maar na een kwartier gespeeld te hebben had de thuisploeg de wedstrijd weer even in handen. Toch was het de bezoekende ploeg die op voorsprong kwam, Jeffrey Pieterse scoorde uit een corner na een fout van de doelman Van Diepen de 1-2. De gelijkmaker kwam in de 74e minuut, na een vrije trap van Bas van der Meide, die met de hak verlengd werd door invaller Hozan Hussaini. De bal kwam bij Nobbe, die zo zijn tweede van de wedstrijd maakte. Aan het einde van de wedstrijd begon de thuisploeg de tegenstander onder druk te zetten. Dat resulteerde dat Nobbe zijn derde kon maken, een paar minuten voor tijd. In de extra tijd van de wedstrijd scoorde Michel van der Elst op aangeven van Nobbe nog de 4-2.

Hier vind je de stand en uitslagen van de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse A.

Afgelast

De wedstrijd van Oliveo (za) ging niet door. Op sportpark Militaire Sportterreinen werd het veld afgekeurd door het weer. Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag 4e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *