DSVP wint van Blauw-Zwart

VOETBAL | DSVP heeft dit weekend gewonnen van Blauw-Zwart uit Wassenaar met 1-0. 

DSVP begon sterk aan de wedstrijd tegen Blauw-Zwart. Na één minuut kreeg de thuisploeg een kleine kans. DSVP was de eerste vijf minuten de betere van de partijen en zette vroeg druk op de tegenstander. De sfeer werd vooral gemaakt in de eerste helft door de jongens van de JO10 die meeliepen met de spelers. Van Blauw-Zwart was weinig te zien. De bezoekers kregen vooral kansen via vrije trappen. Verder was er vooral veel balverlies van beide kanten. Pas in de 35e minuut was de eerste grote kans van de wedstrijd. De spits van DSVP miste hem uiteindelijk. Voor rust maakte de bezoekers nog een paar grote overtredingen en een verdediger van Blauw-Zwart kreeg nog geel.

In de tweede helft, vooral het begin, waren er van beide kanten weer veel balverlies. In de 57e minuut kreeg de aanvaller van DSVP nog een kans op de openingstreffer, maar hij miste ook. Vanaf dan werd DSVP sterker en drukte de ploeg het uitteam naar achteren. In de wedstrijd vielen er nog twee vrije trappen in het strafschopgebied na een terugspeelbal naar de keeper die de bal oppakte.

In de 67e minuut maakte Michel van der Elst de openingstreffer na een rush langs de zijlijn. De thuisploeg bleef sterker en kreeg nog grote mogelijkheden om de score te vergroten, maar er viel verder geen treffer meer. Zo won DSVP van Blauw-Zwart met 1-0.

Dit zijn de overige uitslagen uit de zaterdag 3e klasse A:

  • Be Fair – Sporting Leiden 3-1
  • NSV ’46 – BSC ’68 3-0
  • Nieuwkoop – Lugdunum 5-0
  • Alphia – Zwammerdam 3-1
  • VVSB – DWO 3-1
  • Van Nispen Rkvv – CVC Reeuwijk 3-1

Hier vind je de stand.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *