DSVP wint van Blauw-Zwart

VOETBAL | Op een zonnig sportpark Schulpwei in Wassenaar speelde zaterdagmiddag DSVP tegen Blauw-Zwart. Het werd een overwinning voor de ploeg van trainer Dennis van den Steen: 1-2.

Net als vorige week begon DSVP sterk aan de wedstrijd. Toch viel na de rust pas de 1-0 via Rowdi Nobbe, na een assist van Franco van Rheenen. Na een prachtig afstandsschot werd de gelijkmaker gemaakt. Acht minuten voor tijd werd de winnende goal gemaakt door invaller Nick Jense, die met zijn verkeerde been raak schoot en zo het ongelijk van zijn trainer bewees. Dat gebeurde na een mooie assist van Gerben van Rossum. Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 3e klasse A.

”Weer een mooi resultaat in een toch al sterk seizoen”, zei trainer Dennis van den Steen na afloop van de wedstrijd. ”De eerste helft was goed, de tweede helft net als vorige week wat minder. Gelukkig verdedigden we als team ijzersterk en gaven we tegen een toch veel scorende ploeg weinig weg”, sloot de trainer af. De trainer had ook nog nieuws te melden over het volgende seizoen. ”De eerste groep blijft volgend seizoen helemaal intact. Er sluiten ook nog zeven jeugdspelers bij de selectie aan, waarvan drie eerste jaars vervroegd uit de jeugd overkomen.”

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *