Dubbel programma DSVP-vrouwen

VOETBAL | De vrouwen van DSVP en RKDEO spelen dit weekend de laatste wedstrijd in de bekercompetitie. DSVP komt ook donderdag al in actie.

DSVP, het team van trainer Cees Kruys, won afgelopen zaterdag eenvoudig van het Zoetermeerse DWO (4-1). Meike Vera was toen geblesseerd uitgevallen. Ze zit daarom ook niet bij de wedstrijdselectie voor donderdagavond en voor zaterdag. Dat is vooral uit voorzorg, want de staf wil haar fit bij de selectie hebben als de competitie volgende week weer begint. Wel zitten Suzanne Taal en Geena Toussaint er weer bij. Door de overwinning staat DSVP gedeeld eerste met DWO, want beide teams hebben nu drie punten.

Deze week spelen ze twee wedstrijden. De eerste is donderdagavond tegen CVV Berkel. Tegen het tweede vrouwenteam van Berkel wordt op sportpark Het Hoge Land om 8 uur ’s avonds afgetrapt.

Zaterdag wordt thuis gespeeld tegen het tweede vrouwenteam van RKDEO. De bezoekers hebben tot nu toe nog maar één punt behaald in de poule. Dat gebeurde tegen Berkel (1-1). Om 3 uur ’s middags wordt op sportpark De Groene Wijdte afgetrapt.

De andere wedstrijd in deze poule tussen DWO en Berkel wordt zaterdag gespeeld, aftrap daar is 9.30 uur.

Na het verlies van afgelopen zondag tegen het Oosteindse OVV’67 (5-0), wil de ploeg van trainer Wendy Rietveld zichzelf herstellen tegen VV Bavel uit Bavel. Op sportpark Centrum wordt om 2 uur ’s middags begonnen. Het wordt pas de tweede bekerwedstrijd van RKDEO.

De andere wedstrijd in de poule gaat tussen OVV’67 en SC ’t Zand en ook dan wordt er om 2 uur afgetrapt.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *