Economische conferentie druk bezocht

Wethouder Ilona Jense opent de conferentie. (Foto: Frank van Kuppeveld)

Zijn ondernemers klaar voor de toekomst? Dat was het thema van de druk bezochte economische conferentie, dinsdagavond in het bestuurscentrum van Pijnacker-Nootdorp.

Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen pitchen en oprichter van PuurBezorgd gaf ondernemers tips om hun producten succesvol onder de aandacht te brengen. Pieter Saman, CEO van het in Pijnacker gevestigde Bever, gaf een kijkje in de keuken van het bedrijf, waar dienstverlening zeer hoog in het vaandel staat. Er waren interessante workshops, zoals over circulair ondernemen en aan de slag gaan met je eigen pitch. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Op basis van gesprekken, onderzoeken en de uitkomsten van de workshops tijdens deze conferentie actualiseert de gemeente haar economische visie. In de afgelopen periode is onder meer een enquête uitgezet, een cijfermatige analyse gemaakt en zijn interviews gehouden met ondernemers en andere betrokkenen.

Tijdens de bijeenkomst waren er op verschillende plekken workshops over aspecten van het ondernemen. (Foto: Anita Monshouwer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *