Een krentenbol voor de burgemeester

Burgemeester Francisca Ravestein at woensdagmorgen een hapje mee tijdens het Nationale Schoolontbijt op (V)SO-school ’t Kraaienest in Nootdorp. Alle leerlingen van de school waren in de centrale hal verzameld rond gedekte tafels met lekkere en ook gezonde dingen zoals tomaatjes en komkommer, maar hagelslag was er natuurlijk ook.

Juist vanwege de aandacht voor gezonde voeding op school reikte de burgemeester aan de directeur van de school het certificaat voor het aspect ‘Voeding’ uit in het kader van het predikaat Gezonde School. ’t Kraaienest kreeg voor de zomer al de certificaten voor de aspecten ‘Bewegen en sport’ en ‘Welbevinden’.

Burgemeester Ravestein reikte vanmorgen op ’t Kraaienest nog een certificaat uit. In het kader van het Nationaal Schoolontbijt schonk ze namens het gemeentebestuur 500 euro voor het Sport- en Cultuurfonds. Dat is bedoeld om kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen in staat te stellen mee te doen in een sportclub of met muziekles.

Na al die officiële uitreikingen nam de burgemeester temidden van de kinderen van de school een lekkere krentenbol. Met komkommertjes, want die zijn gezond.

De burgemeester reikte een cheque uit van 500 euro voor het Sport- en Cultuurfonds.

Het Nationaal Schoolontbijt was woensdagmorgen op ’t Kraaienest in Nootdorp.

Even bijpraten met de burgemeester.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *