Eerste bekerwedstrijden afgewerkt

Voetbal | De clubs uit Pijnacker-Nootdorp hebben afgelopen weekend hun eerste bekerwedstrijden gespeeld.

Op zaterdag speelden de twee clubs uit Pijnacker tegen elkaar. DSVP – Oliveo werd 1-0, doelpunt werd gemaakt door Hozan Hussaini. Hij scoorde in de 96ste minuut. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en het bleef lang 0-0. In 80ste minuut kreeg DSVP speler Thomas Visser een rode kaart. Ondanks dat DSVP met tien man verder moest, wonnen ze de wedstrijd toch. Ze zitten samen met Verburch en GDA in dezelfde bekerpoule, groep 2-27. De andere wedstrijd tussen Verburch en GDA eindigde in een 2-0 overwinning voor GDA.

Op zondag speelde RKDEO ook hun eerste bekerwedstrijd, thuis op het Sportpark Centrum tegen Stompwijk ’92. Deze wedstrijd eindigde in 1-3 overwinning voor de bezoekers uit Stompwijk. RKDEO was de eerste helft zeer pover, en stond terecht 0-2 achter. De tweede ging stukken beter voor RKDEO, maar ze kregen wel een rode kaart in de 71ste minuut. Ondanks de rode kaart bleef RKDEO de betere, Donny Paats scoorde ook verdiend in de 85ste minuut de 1-2. Maar helaas maakte Stompijk vlak voor de tijd de 1-3 nog, waardoor RKDEO met lege handen achter bleef. De andere twee ploegen in de bekerpoule zijn Voorschoten ’97 en Forum Sport. Ze zitten in groep 1-24. De andere wedstrijd werd gewonnen door Voorschoten ’97 met 1-0.

Damesvoetbal

De vrouwen van DSVP zijn ook sinds zaterdag begonnen. Ze hebben hun eerste wedstrijd voor de beker verloren met 6-3 tegen RCL. Ze zitten in de beker groep 1-11, samen met SSS uit Klaaswaal en CSW uit Wilnis. RCL komt uit Leiderdorp. De andere wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor SSS.

En de vrouwen speelden zondag ook hun eerste wedstrijd voor de beker. Ze zitten in groep 2-13. Hun eerste wedstrijd was tegen Antibarbari uit Rotterdam. De vrouwen van RKDEO wonnen met 3-0. Bij hun in de groep zit nog één andere club, namelijk SEP uit Delft.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *