Eerste dorpentoernooi Pijnacker-Nootdorp

Het complex van DSVP staat centraal in het dorpentoernooi 2018.

Op het sportpark De Groene Wijdte, bij voetbalclub DSVP, wordt donderdag 23 en zaterdag 25 augustus een dorpentoernooi georganiseerd, waarin de eerste elftallen van de vier clubs uit de gemeente strijden om de titel. Het toernooi wordt gesponsord door de lokale supermarkt PLUS Sabine Zondag.

Donderdag zijn er twee wedstrijden. Die gaan tussen de twee Nootdorpse clubs (RKDEO – SV Nootdorp) en tussen de clubs uit Pijnacker (DSVP – Oliveo). De wedstrijden beginnen om 7 uur ’s avonds. De winnaars van de wedstrijden spelen op zaterdag tegen elkaar om 5 uur ’s middags, net als de twee verliezende teams. De winnaar mag zich dus de beste van Pijnacker-Nootdorp noemen. 

Op de zaterdag wordt er ook een wedstrijd gespeeld tussen de vrouwen 1 van DSVP en RKDEO. Die wordt gespeeld om half 5 in de middag.

Feest

Tijdens het toernooi wordt ook het 70-jarige jubileum gevierd van de Pijnackerse club DSVP. Zaterdag is er vanaf 3 uur een reünie voor oud-leden en de huidige  leden van DSVP. Aan de jeugd is ook gedacht. Zo zijn er luchtkussens, er wordt (uiteraard) gevoetbald, en er wordt gratis ijs uitgedeeld. Na afloop is er een BBQ. 

,
Een opmerking bij " Eerste dorpentoernooi Pijnacker-Nootdorp"
  1. misschien handig om in de eerste alinea te vermelden wat voor toernooi het betreft. Nu moet er geraden worden dat t om voetbal gaat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *