Eerste inschrijvingen voor Beursvloer

Het maken van zoveel mogelijk matches is het doel van de Beursvloer.

De Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging heeft de eerste inschrijvingen binnen voor de Beursvloer, die op dinsdag 30 januari voor de vierde keer wordt gehouden. Tijdens het evenement worden maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar gekoppeld om over en weer iets voor elkaar te doen. Een bedrijf stelt bijvoorbeeld zijn expertise of middelen ter beschikking voor een project van een vereniging of stichting en krijgt daar dan een tegenprestatie voor terug.

Op de Beursvloer worden aanbieders en vragers aan elkaar gekoppeld. Elke match wordt geregistreerd, en de organisatoren proberen te stimuleren dat er tijdens de Beursvloer zoveel mogelijk van die matches tot stand komen.

De Beursvloer wordt al enkele jaren in veel plaatsen en steden in Nederland gehouden. Het concept van het uitwisselen van diensten en faciliteiten zonder dat er geld aan te pas komt blijkt bijzonder goed aan te slaan, Ook in Pijnacker-Nootdorp zijn er de afgelopen jaren mooie matches tot stand gekomen en ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Durf te vragen

De ervaring heeft geleerd dat het voor verenigingen en maatschappelijke instellingen van belang is om zich goed voor te bereiden op de Beursvloer, om succesvolle matches tot stand te kunnen brengen. Daarom houdt de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging op dinsdag 16 januari de workshop ‘Durf te vragen’. In die workshop krijgen maatschappelijke organisaties ondersteuning bij de manier waarop ze zich tijdens de Beursvloer succesvol kunnen presenteren. Dat vergroot de kans dat ze daar daadwerkelijk matches kunnen maken.

De workshop wordt op 16 januari van 19.30 tot 22 uur gehouden in welzijnscentrum De Schakelaar in de Mr. Dr. van den Helmstraat 11 in Pijnacker.

Alle informatie over de Beursvloer 2018 is te vinden op deze website. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich daar ook aanmelden voor het evenement.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *