Eerste kindervoorstelling in Cultura & Zo

Acteur en leraar basisonderwijs Peter Sterke heeft de primeur: hij geeft op zaterdag 12 oktober de eerste kindervoorstelling in het vernieuwde theater CulturA & Zo in Nootdorp. Hij speelt in zijn voorstelling ‘Op de step in een luchtballon’ de wereldreiziger Danny, die vertelt over zijn ervaringen in de lucht, op de grond en over zee.

Sterke heeft de voorstelling gemaakt in het kader van de kinderboekenweek, die van 2 tot en met 19 oktober wordt gehouden. Het thema van dat evenement is dit jaar ‘Reis je mee?’, en daarbij sluiten de avonturen van wereldreiziger Danny natuurlijk perfect aan.

De kaartjes kosten vijf euro en er is plaats voor 170 kinderen. De ouders kunnen er ook voor kiezen om tijdens de voorstelling iets lekkers te drinken in het restaurantgedeelte Ont-Moeten in CulturA & Zo.


Na de voorstelling staat er een lekker glaasje drinken voor de kleine theaterbezoekers klaar. En voor wie lid wil worden van Bibliotheek Oostland is er een cadeautje. De kaartverkoop loopt via www.bibliotheekoostland.nl en www.culturaenzo.nl

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *