Eerste paal Kindcentrum Vlinderboom

De uitbreiding van het aantal schoollokalen in de Pijnackerse wijk Keijzershof is begonnen. Donderdag is de échte eerste paal geslagen voor het nieuwe Integraal Kindcentrum Vlinderboom. Dat komt aan het eind van de Zilverreigerdreef, naast het multifunctioneel centrum Het Nest.

Het nieuwe IKC is bedoeld voor Octantschool Vlinderboom en de kinderopvang van SkippyPePijn. Kinderen kunnen hier na de ingebruikname in oktober 2022 inclusief voor- en naschoolse opvang van half acht ’s morgens tot half zeven ’s avonds verblijven.

De handtekeningen voor de nieuwbouw werden in juli geplaatst in aanwezigheid van wethouder Peter Hennevanger, de school, de kinderopvang en bouwer Middelwateringbouw uit Rotterdam. Het nieuwe gebouw krijgt een bruto vloeroppervlakte van circa 2.450 vierkante meter, verdeeld over twee
bouwlagen.

Aanvankelijk was de bedoeling dat de ‘officiële’ eerste paal dinsdag zou worden geslagen door wethouder Hennevanger, maar dat gaat niet door. Het heiwerk is al afgerond.

CORRECTIE. In een eerdere versie van dit bericht werd gemeld dat het IKC begin 2023 in gebruik zou worden genomen. Dat is al eerder: in oktober 2022. Ook is het IKC alleen voor Octantschool de Vlinderboom en SkippyPePijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *